Minelab Go Find 20 İnan Dedektör 0542 522 32 61

Ürün ID
Teslimat koşulları1-4 gün
KDV Dahil
0,00
 

Açıklama


Minelab Metal Dedektörleri (Minelab Detectors)

Minelab Dedektör 1985 yılında ilk olarak Goldseekers 15000 modeli ile piyasaya çıktı. Minelab, altın dedektörleri, mayın dedektörleri ve güvenlik teknolojileri konusunda dünya lideridir. Minelab; mayın temizleme, askeri ihtiyaçlar ve üst arama dedektörleri konularında dünyanın en büyük üreticisidir.Minelab Dedektör, Dünyanın en iyi metal dedektörlerini üreterek kullanıcıların altın bulma şansını arttırıyor.

Not: Aşağıda mavi renkte yazılmış olan ürünlerin üzerine tıklayarak ilgili ürünün sayfasına kolayca geçiş yapabilirsiniz.

Satışı Devam Eden Minelab Metal Dedektör Modelleri :

Minelab Vanquish 540 Pro

Minelab Vanquish 540

Minelab Vanquish 440

Minelab Vanquish 340

Minelab Pro Find 35 Pointer

Minelab Gold Monster

Minelab Go Find 11

Minelab Go Find 22

Minelab Go Find 44

Minelab Go Find 66

Minelab X-Terra 705

Minelab GPX 5000

Minelab Equinox 600

Minelab Equinox 800

Minelab Pro Find

Minelab Go Find 60

Minelab Go Find 40

Minelab Go Find 20

Minelab GPZ 7000

Minelab SDC 2300

Minelab GPX 5000

Minelab GPX 4500

Minelab CTX 3030

Minelab E-Trac

Minelab ExplorerSE

Minelab Safari

Minelab Excalibur II

Minelab Eureka Gold

Minelab X-Terra 705 Gold Pack

Minelab X-Terra 505

Minelab X-Terra 305

Anasayfa İçin Tıkla..!!!

Markalar İçin Tıkla..!!!

Sıfır Dedektörler İçin Tıkla..!!!

İkinci El Dedektörler İçin Tıkla..!!!

Minelab Dedektör Fiyatları İçin Tıkla..!!

EVET İDDİALIYIZ ORİJİNAL VE GARANTİLİ DEDEKTÖRLERİ BİZDEN DAHA UCUZ FİYATA SATAN YOK!

ARAYIN UYGUN FİYAT FARKINI BİZİMLE YAŞAYIN! 

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI DEDEKTÖR FİRMASI DEPAR DEDEKTÖR'ÜN KARADENİZ BÖLGE BAYİİ SATIŞ MAĞAZASIYIZ.

TOPRAĞIN GİZLİ HAZİNELERİNİ İNAN DEDEKTÖR İLE KEŞFEDİN!

İSTER AL, İSTER SAT, İSTER TAKAS YAP!

HERKESE, HER KESEYE DEFİNE DEDEKTÖRÜ!

İSTER NAKİT İSTER KART İLE ÖDEME İMKANI VARDIR.

PTT KAPIDA KONTROLLÜ ÖDEME & TÜM KREDİ KARTLARINA TAKSİT İMKANI VARDIR!

                                 

GO-FIND 20 – Kolay kullanım GO - FIND ile hergün keşfet ! Çok geniş özellik yelpazesine sahip olan bu kolay kullanılabilir dedektörler özellikle aramıza yeni katılanlar için üretilmiştir. GO-FIND dedektörlerinin kuruluma ihtiyacı yoktur, rahat taşınabilir ve çok hafiftir. GO-FIND dedektörleri hafif ve portatiftir. GO-FIND kolay kullanılabilir, uygun modu seçmek için basitçe FIND tuşuna basın ve tespite başlayın. Bütün aile için müthiş bir eğlence. Herkes BULABİLİR İster bozuk para, mücevher ya da hazine ara bütün bu keşifler ses & görsel uyarılarla ayaklarının altında. İşte bu kadar basit. 8-inç (20cm)suya dayanıklı başlık 3 Hassasiyet Seviyesi 5 Ses Seviyesi Minelab GO-FIND 20 metal dedektörü bugünün en yeni ve en ileri seviyedeki hazine dedektörüdür! Bugünün hi-tech teknolojisini kullanarak rakiplerini çok geride bırakan GO-FIND 20 çocuktan yetişkine kadar her yaştan yeni başlayanlar için gerekli olan her şeye sahiptir. Bu full paket metal dedektör katlanabilir ve ufak bir sırt çantasına, spor çantasına ya da pakete sığabilir. Bu metal dedektör çok hafif olmakla birlikte altın yüzük kadar küçük kayıp hazineleri, hatta saklı altın ve gümüş paraları bulma konusunda yeterli güce ve hassasiyete sahiptir. Yeni eşsiz, özel, akıllı ve 8 inç (20cm) Newshape (yeni tasarım) tespit başlığı ile daha fazla buluş yapacaksınız! Hedefinizin iyi ya da kötü olup olmadığını gösteren kolay okuma özelliği sayesinde GO-FIND 20’nin ayarlaması ve kullanımı basittir. Müşteri görüşleri: "GO-FIND 20’yi parka götürdüm ve iyi iş çıkardım, yeni bir parkta eski bir şey bulmayı ummuyordum ama Go Find 20 çok iyi bir performans gösterdi. Bulduğum bir sürü para arasında en derin hedefte bir kuruş vardı ve sinyal iyi ve güçlüydü. Aynı tipteki parayı bulması konusunda kafamda herhangi bir şüphe yok. "GO-FIND 20’yi içinde bir sürü açık hava etkinliğinin ve parkın olduğu kiliseye götürdüm. GO-FIND 20 bana söylendiği gibi küçük demir hedeflerin ayrışımında (tanımlama ve elemede) süper bir performans sergiledi..." Ürünlerimiz 2 yıl garantilidir 



Yorumlar

Diğer Ebatlar

KAMPANYALI ÜRÜNLER