MİNELAB X-TERRA PRO DEDEKTÖR İnan Dedektör 0542 522 32 61

Ürün ID37832
Teslimat koşulları1-4 gün
KDV Dahil
17.629,20
 

Açıklama


Anasayfa İçin Tıkla..!!!

Markalar İçin Tıkla..!!!

Sıfır Dedektörler İçin Tıkla..!!!

İkinci El Dedektörler İçin Tıkla..!!!

EVET İDDİALIYIZ ORİJİNAL VE GARANTİLİ DEDEKTÖRLERİ BİZDEN DAHA UCUZ FİYATA SATAN YOK!

ARAYIN UYGUN FİYAT FARKINI BİZİMLE YAŞAYIN! 

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI DEDEKTÖR FİRMASI DEPAR DEDEKTÖR'ÜN KARADENİZ BÖLGE BAYİİ SATIŞ MAĞAZASIYIZ.

TOPRAĞIN GİZLİ HAZİNELERİNİ İNAN DEDEKTÖR İLE KEŞFEDİN!

İSTER AL, İSTER SAT, İSTER TAKAS YAP!

HERKESE, HER KESEYE DEFİNE DEDEKTÖRÜ!

İSTER NAKİT İSTER KART İLE ÖDEME İMKANI VARDIR.

PTT KAPIDA KONTROLLÜ ÖDEME & TÜM KREDİ KARTLARINA TAKSİT İMKANI VARDIR.

Minelab X Terra Pro Dedektör

Minelab'ın yeni hazine dedektörü X-TERRA PRO ile tespit yeteneklerinizi geliştirin ve kalabalık arasından sıyrılın.

Park, arazi ve sahil arama modlarına sahip dedektörünüzü kutudan çıkarır çıkarmaz arazinize uygun şekilde ayarlayın ve hazine avına başlayın.

X-TERRA PRO dedektör, PRO-SWITCH (değiştirilebilir frekans teknolojisi) özelliği sayesinde becerileriniz geliştikçe size gelişme alanı sunar ve tek bir düğmeye basarak dedektörünüzü 5, 8, 10 veya 15 kHz'e ayarlayabilirsiniz.

X-TERRA PRO, tamamen su geçirmez özelliklere sahiptir ve 5 metre (16 ft) derinliğe kadar su geçirmez kontrol podu ve arama başlığı sayesinde karada veya suda her türlü araziye hazırdır.

Geniş bir LCD ekran ve sezgisel kullanıcı arabirimi sayesinde, hem yeni başlayanlar hem de tecrübeli avcılar kutudan çıkar çıkmaz dedektörü kullanmaya başlayabilirler.

Çoklu tonlu ses seçenekleriyle, hedeflerin sesini net bir şekilde duyabilirsiniz ve hedefin çöp veya hazine olup olmadığını anlayabilirsiniz. X-TERRA PRO dedektör, Minelab tarafından üretilen su geçirmez arama başlıkları ve EQUINOX serisi bobinlerle uyumludur.

X-TERRA PRO'nun diğer özellikleri arasında kontrol podu el feneri, kırmızı arka ışıklı ekran, arkadan aydınlatmalı tuş takımı ve grip vibrasyonu yer alır. Dahili hoparlör veya kablosuz/su geçirmez kulaklıklar sayesinde kristal netliğinde sesin keyfini çıkarabilirsiniz.

TAMAMEN SU GEÇİRMEZ TAMAMEN TEÇHİZATLI - TAMAMEN DEVRİMSEL

Minelab'ın yepyeni X-TERRA PRO hazine dedektörü ile kalabalığın arasından sıyrılın ve tespit oyununuzu geliştirin. Kutudan çıktığı gibi, dedektörünüzü Park, Tarla ve Sahil Arama Modlarıyla arazinize uyacak şekilde ayarlayın ve aradığınız hazineyi ortaya çıkarmaya başlamak için tüm zor işi dedektöre bırakın. Becerileriniz geliştikçe X-TERRA PRO, PRO-SWITCH (Değiştirilebilir Frekans Teknolojisi) ile gelişme alanı sunar, böylece tek bir düğmeye basarak onu 5, 8, 10 veya 15 kHz'e ayarlayabilir ve herhangi bir ortamın kontrolünü elinize alabilirsiniz. veya yolunuza çıkan durum. 5 m'ye (16 ft) kadar tamamen IP68 su geçirmez ve 5 ses modu, kontrol podu el feneri ve el kavrama titreşimi gibi özelliklerle dolu, sallanmaya başladığınız andan itibaren bir profesyonel gibi algılayacaksınız. 

PRO-SWITCH TEKNOLOJİSİ

Geliştirilmiş PRO-SWITCH™ motoruyla çalışan Minelab'ın X-TERRA PRO'su size frekansları değiştirme gücü verir. Hedefleri her yerde, her koşulda tespit edin.

TAMAMEN SU GEÇİRMEZ

5 m'ye (16 ft) kadar su geçirmez kontrol podu ve bobini ile X-TERRA PRO'yu karada veya suda her yere götürün ve zemini ayaklarınızın altına alın.

KULLANIMI KOLAY

Geniş bir LCD ekran ve sezgisel kullanıcı arabirimi, yeni başlayanların kutudan çıkar çıkmaz kullanmaya başlamalarını ve tecrübeli avcıların ayarlarda hızlı ve kolay bir şekilde ince ayar yapmalarını kolaylaştırır.

SES KONTROLÜ

Çoklu tonlu ses seçenekleriyle, hazinenin sesi hiç bu kadar net olmamıştı — X-TERRA PRO'nun gelişmiş sesi, bir hedefin çöp veya hazine olup olmadığını "duyacağınız", aynı zamanda boyutunu ve derinliğini de ölçebileceğiniz anlamına gelir sadece dinleyerek.

ARAMA  BAŞLIĞI  OPSİYONLARI

Minelab tarafından üretilen X-TERRA PRO, bir dizi su geçirmez arama başlığı sunar ve V12X™ 12"x9" Eliptik Çift-D (dahil), V8X™ 8"x5" Eliptik Çift-D ve V10X™ 10"x7" Eliptik Çift ile uyumludur -D bobinler (aksesuar) böylece her türlü araziye hazır olursunuz. X-TERRA PRO ayrıca tüm EQUINOX® serisi bobinlerle uyumludur.

AYDINLATMA VE TİTREŞİM

Gün ışığı sona ermiş olabilir, ancak bu, avınızın bitmesi gerektiği anlamına gelmez — Kontrol Podu El Feneri, Kırmızı Arka Işıklı Ekran, Arkadan Aydınlatmalı Tuş Takımı ve Grip Vibrasyonu ile güneş battıktan çok sonra bile açabilirsiniz.

YÜKSEK VE NET SES

Dahili Hoparlör (birlikte verilir) veya ışık hızında Düşük Gecikme Süreli Kablosuz Kulaklıklar, Kablolu Kulaklıklar ve Su Geçirmez Kulaklıklar (aksesuarlar) ile kristal netliğinde sesin keyfini çıkarın.

GARANTİ

Performans ve destek paketine liderlik etmeye kendimizi adadığımız için Minelab'ın X-TERRA PRO ürünü, Minelab'ın küresel ağı ve 3 yıla kadar garanti ile desteklenmektedir.



Yorumlar

Diğer Ebatlar

KAMPANYALI ÜRÜNLER