ASYA Aziz K-37 Altın Define Dedektörü İnan Dedektör 0542 522 32 61

Ürün ID22817
Teslimat koşulları1-4 gün
KDV Dahil
26.000,00
Ürün Taksitli Fiyatı (KDV Dahil)36.400,00
 

Açıklama


Anasayfa İçin Tıkla..!!!

Markalar İçin Tıkla..!!!

Sıfır Dedektörler İçin Tıkla..!!!

İkinci El Dedektörler İçin Tıkla..!!!

EVET İDDİALIYIZ ORİJİNAL VE GARANTİLİ DEDEKTÖRLERİ BİZDEN DAHA UCUZ FİYATA SATAN YOK!

ARAYIN UYGUN FİYAT FARKINI BİZİMLE YAŞAYIN! 

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI DEDEKTÖR FİRMASI DEPAR DEDEKTÖR'ÜN KARADENİZ BÖLGE BAYİİ SATIŞ MAĞAZASIYIZ.

TOPRAĞIN GİZLİ HAZİNELERİNİ İNAN DEDEKTÖR İLE KEŞFEDİN!

İSTER AL, İSTER SAT, İSTER TAKAS YAP!

HERKESE, HER KESEYE DEFİNE DEDEKTÖRÜ!

İSTER NAKİT İSTER KART İLE ÖDEME İMKANI VARDIR.

PTT KAPIDA KONTROLLÜ ÖDEME & TÜM KREDİ KARTLARINA TAKSİT İMKANI VARDIR! 

Aziz K-37 Define arama dedektör modeli fiyat ve özelliği en çok olan altın ayrımlı define cihazıdır. Aziz Dedektör Teknolojileri her zaman olduğu gibi altın arama dedektörü imalatı konusunda en uygun fiyat seçeneği sunmaktadır. Aziz K-37 Altın dedektörü define kasası ve define işaretleri yapılarak saklanmış altın paraları ve eşyaları 30 santim ile 1,5 metre derinden bulabilme garantisi sunmaktadır.

 


METAL AYRIMI: Define macerası sevenler için arkeolojik altın, gümüş, bronz, tunç para ve takıları toprak ve kaya içinde saklanmış olsa dahi garantili bulabilmektedir. Aziz K-37 LCD Ekranlı metal dedektörü, metal ayrım özelliği %60 yapabilme garantisi vardır. K-37 ile DISC Tuşundan LCD Ekrandaki ayrım bölümüne geçerek tespit yapılan metal objenin değerlimi, değersiz mi, altın mı olduğunu anlama imkânı sunmaktadır.

 

DERİNLİK HESAPLAMA: Aziz K-37 Derin define arama cihazı, her türlü arazi koşullarında ve madenli kaya ve topraklarda rakiplerine göre daha sağlıklı metal objeleri, heykelleri, değerli ve değersiz olarak yüksek oranda garantili tespit yaparak tahmini ne derinlikte olduğunu yapay zekâ ile hesaplamalar yaparak DERİNLİK tespitini yapabilmektedir.

OTAMATİK ARAMA: K-37 metal parçaların yoğun olduğu alanlarda değersiz metalleri görmeden %50 arama imkânı sunmaktadır. AUTO Tuşuna basarak otomatik olarak değersiz metalleri %50 kapatarak değerli olan altın, gümüş, bronz, tunç, para, heykel ve takıları arama özelliği sunmaktadır otomatik arama yapabilirsiniz.

 

Aziz K-37 Menü seçeneklerinden AYARLAR Ekranından ışık, ses, arama, hassasiyet, otomatik arama, derinlik hesaplama, toprak ayarı seçeneklerini istediğimiz gibi ayarlama imkânı sunmaktadır. Aziz Dedektör Bilişim Teknolojileri ve zemin etüdü elektronik sanayi, ticaret, limited, şirketi olarak 1999 yılından beri hizmet vermektedir. Yılların deneyim tecrübesi ile 70’ten fazla modellerin ve yeraltı görüntüleme sistemlerini satış ve kiralama seçenekleriyle birlikte 15-20 METRE DERİN GPR YERALTI GÖRÜNTÜLEME Sistemleri ile tüm Türkiye’de define ve hazine olan oda mezarları, mahzenleri kapalı kuyuları ve tünel girişlerini profesyonel ekip çalışması ile garantili tespitler yapabilmektedir.



Yorumlar

Diğer Ebatlar

KAMPANYALI ÜRÜNLER