Minelab GPX 5000 İnan Dedektör 0542 522 32 61

Ürün ID
Teslimat koşulları
KDV Dahil
169.320,00
 

Açıklama


Minelab Metal Dedektörleri (Minelab Detectors)

Minelab Dedektör 1985 yılında ilk olarak Goldseekers 15000 modeli ile piyasaya çıktı. Minelab, altın dedektörleri, mayın dedektörleri ve güvenlik teknolojileri konusunda dünya lideridir. Minelab; mayın temizleme, askeri ihtiyaçlar ve üst arama dedektörleri konularında dünyanın en büyük üreticisidir.Minelab Dedektör, Dünyanın en iyi metal dedektörlerini üreterek kullanıcıların altın bulma şansını arttırıyor.

Anasayfa İçin Tıkla..!!!

Sıfır Dedektörler İçin Tıkla..!!!

İkinci El Dedektörler İçin Tıkla..!!!

Minelab Dedektör Fiyatları İçin Tıkla..!!

EVET İDDİALIYIZ ORİJİNAL VE GARANTİLİ DEDEKTÖRLERİ BİZDEN DAHA UCUZ FİYATA SATAN YOK!

ARAYIN UYGUN FİYAT FARKINI BİZİMLE YAŞAYIN! 

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI DEDEKTÖR FİRMASI DEPAR DEDEKTÖR'ÜN KARADENİZ BÖLGE BAYİİ SATIŞ MAĞAZASIYIZ.

TOPRAĞIN GİZLİ HAZİNELERİNİ İNAN DEDEKTÖR İLE KEŞFEDİN!

İSTER AL, İSTER SAT, İSTER TAKAS YAP!

HERKESE, HER KESEYE DEFİNE DEDEKTÖRÜ!

İSTER NAKİT İSTER KART İLE ÖDEME İMKANI VARDIR.

PTT KAPIDA KONTROLLÜ ÖDEME & TÜM KREDİ KARTLARINA TAKSİT İMKANI VARDIR!

Kutu İçeriği:
Minelab 11" Double-D Başlık
Minelab 15x12" Mono Commander Başlık
 
Yeni eklenen fonksiyon ve özellikleriyle GPX 5000 dünyanın en iyi altın arama dedektörü haline gelmiştir.
GPX 5000 altın arama teknolojisinde yeni bir çığır açmıştır.
Geliştirilmiş yeni özellik ve fonksiyonları ile sadece önceki modellerden üstün olmakla kalmaz, ayni zamanda sınıfında tektir. Çok yönlü arama ( multi period sensing- MPS ), ikili voltaj teknolojisi ( dual voltage technology- DVT ) ve akıllı elektronik zamanlama ayarı ( smart electronic timing alignment – SETA) gibi Minelab’in kendine has teknolojileri sayesinde yüksek performansa erişmiş olan GPX 5000, her zamankinden daha fazla altın arama kapasitesine erişmiştir.
GPX 5000 ile en ufak külce altindan, nadir bulunan külce altına kadar arama yapabilir.Diğer dedektörlere kıyasla yeni geliştirilmiş olan elektronik teknolojisi, yeni toprak altı zamanlama sistemi ve bunlarla kombine edilmiş olan ünlü GPX becerileri sayesinde en derindeki yer altı madenlerini bulabilme olanağı sağlar.
Eşi benzeri olmayan yeni özellikleri, fonksiyonları ve üstün teknolojileri sayesinde GPX dedektörleri en zor toprak koşullarında bile kolay, sessiz ve en derindeki altın külçelerini bulabilme garantisi vermektedir.
Daha öncekilere kıyasla en fazla zamanlama fonksiyonu olan dedektör olma özelliği taşıyan GPX 5000’de 8 zamanlama opsiyonu mevcuttur. Bu dedektördeki dijital ve elektronik aksamı değiştirmektedir.
Her zamanlama (timing) fonksiyonu değişik toprak koşullarinda en ideal performans için dizayn edilmiştir. Bu da ayni dedektörün içinde 8 ayrı dedektörün bulunması anlamına gelir. GPX 5000 en değerli ve en derindekileri hedefleyen define ve maden arayıcıları için idealdir. GPX 5000 hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için 6 arama modu ve otomatik fonksiyonları ile kullanımı kolay bir dedektördür. Altın ararken en iyi dedektöre ihtiyaç duyulur. 
Eğer en iyi dedektöre sahip olmak isterseniz aradığınız dedektörü buldunuz demektir.
Minelab GPX 5000 Dedektörünün Geliştirlmiş Özellikleri ;
•     GPX 5000 MPS, DVT ve SETA  teknolojileri sayesinde erişilmesi ve bulunmasi en güç işlenmemiş küçük altin parçalarını bile bulabilirsiniz.
•     Yeni Zamanlama Fonksiyonları GPX 5000 define dedektörünü çok yönlü ve becerikli hale getirmiştir.
8 zamanlama fonksiyonunun tek bir dedektörde toplanmış olması tek bir dedektör alarak 8 ayrı dedektöre sahip olmanız anlamına gelmektedir. Önceki modelde bulunan 5 zamanlama fonksiyonuna eklenen
3 yeni zamanlama fonksiyonu "madeni para / kalıntı”, "maden tuzu/altın” ve "kaliteli altın”dır.
•    GPX 5000 Kaliteli Altın arama fonksiyonu çok daha hassas ve derinde arama yapabilme olanağı sağlamaktadır. Böylece kimsenin şimdiye kadar bulamadığı derinlikteki altınlara ulaşabilirsiniz.
•    GPX 5000 Maden Tuzu / Altın fonksiyonu maden tuzlu toprak koşullarında bile her boyuttaki altını bulabilme olanağı sağlamaktadır. Bu fonksiyon özellikle plajlarda üstün başarı elde etmektedir.
•    GPX 5000 Madeni Para / Kalıntı fonksiyonu bereketli toprak koşullarında hiç olmadığı kadar derinde arama olanağı sağlamaktadır.
•    Geliştirilmiş "zamanlama” fonksiyonları ile çok daha derinlerdeki altını bulabilirsiniz.
•    Geliştirilmiş "elektronik teknolojisi” her türlü toprak koşulunda yüksek hassasiyetle hedefe ulaşabilme olanağı sağlamaktadır.
•    "6 arama modu” programlar arası kolay geçiş ve arama kolaylığı sağlar. "Genel ve Derin” arama modlarına ek olarak "Yüksek Madeni (Hi Mineral)”, "Arazi (Patch)”, "Değersiz Toprak (Hi-Trash)” ve " Yer Tespit (Pinpont)”  modları mevcuttur. 6 Arama modu kişisel tercihlere göre ayarlanabilir, istenen şekilde adlandırılabilir.
•    Geliştirilmiş "Rx Gain” sayesinde GPX 5000 ile çok daha hassas bir şekilde alan taraması yapılabilir ve çok daha yüksek performans elde edilir.
•    "Otomatik Zemin Tarama” opsiyonu ile dedektörün her türlü toprak koşuluna uyum sağlaması kolaylaştırılmıştır.
(Sabit, İzleme, Hızlı İzleme, Zemin Tipi  ve Hızlı Takip Butonu).
•    Geliştirilmiş Ses Ayarları sayesinde dedektör kişisel duyma kabiliyetine göre ayarlanabilir.
(Aşamalı ses, ses, yoğun sinyal, cevap, hedef ses, ses limit, sabitleme).
•    "Demir İkaz” özelliği sayesinde gereksiz metaller ayrıştırılabilir.
•    "Hareket Kontrol” özelliği sayesinde dedektör kişisel arama hızına göre ayarlanabilir ve optimum seviyede hedefe ulaşma sağlanır.
•    "Ayarlama ( ses iptal )” özelliği sayesinde otomatik ya da manuel olarak gereksiz ses dalgaları en düşük seviyeye getirilebilir.
•    GPX 5000 üzerindeki "aydınlatma (backlight)” sayesinde ekrandaki menü gece ya da gündüz rahatlıkla okunabilir. Pil gücü de bu sayede kontrol edilebilir.
•    GPX 5000 define dedektöründe de  ayrıca hafif li-ion batarya ve mikrofon güçlendirme özelliği mevcuttur.
•    GPX 5000’in  arama becerisini ve değerini arttırmak için standart olarak 11” Double-D ile 15x12” Monoloop olmak üzere 2 (iki) arama başlığı bulunmaktadır. 
Cihazda İngilizce, İspanyolca, Rusça ve Arapça dil opsiyonları mevcuttur.
Garanti : 3 Yıl


Yorumlar

Diğer Ebatlar

KAMPANYALI ÜRÜNLER