Minelab GPZ 7000 İnan Dedektör 0542 522 32 61

Ürün ID
Teslimat koşulları1-4 gün
KDV Dahil
428.280,00
 

Açıklama


Minelab Metal Dedektörleri (Minelab Detectors)

Minelab Dedektör 1985 yılında ilk olarak Goldseekers 15000 modeli ile piyasaya çıktı. Minelab, altın dedektörleri, mayın dedektörleri ve güvenlik teknolojileri konusunda dünya lideridir. Minelab; mayın temizleme, askeri ihtiyaçlar ve üst arama dedektörleri konularında dünyanın en büyük üreticisidir.Minelab Dedektör, Dünyanın en iyi metal dedektörlerini üreterek kullanıcıların altın bulma şansını arttırıyor.

Anasayfa İçin Tıkla..!!!

Sıfır Dedektörler İçin Tıkla..!!!

İkinci El Dedektörler İçin Tıkla..!!!

Minelab Dedektör Fiyatları İçin Tıkla..!!

EVET İDDİALIYIZ ORİJİNAL VE GARANTİLİ DEDEKTÖRLERİ BİZDEN DAHA UCUZ FİYATA SATAN YOK!

ARAYIN UYGUN FİYAT FARKINI BİZİMLE YAŞAYIN! 

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI DEDEKTÖR FİRMASI DEPAR DEDEKTÖR'ÜN KARADENİZ BÖLGE BAYİİ SATIŞ MAĞAZASIYIZ.

TOPRAĞIN GİZLİ HAZİNELERİNİ İNAN DEDEKTÖR İLE KEŞFEDİN!

İSTER AL, İSTER SAT, İSTER TAKAS YAP!

HERKESE, HER KESEYE DEFİNE DEDEKTÖRÜ!

İSTER NAKİT İSTER KART İLE ÖDEME İMKANI VARDIR.

PTT KAPIDA KONTROLLÜ ÖDEME & TÜM KREDİ KARTLARINA TAKSİT İMKANI VARDIR!

 Aşırı Altın Derinliği

 

Ne kadar derine gidebilirsin? GPX serisinden% 40 daha fazla * daha derin. Devrim yaratan yeni ZVT teknolojisi sayesinde eski altın alanlar yine yeni. Minelab sizi her zamankinden daha derine götürür!

 Basit Menü Sistemi

 

Kullanımı kolay Menu Pages, tüm ayarları hızlı bir şekilde erişilebilen, Algıla ve Harita bölümleri altında benzer işlevleri birlikte gruplar. Başlamak için Kılavuz Dizilerini kullanın. Altın bulmak için uzman olmak zorunda değilsiniz!

 Maksimum Altın Duyarlılığı

 

GPZ 7000’in Super D bobiniyle olan inanılmaz duyarlılığı size bu alanda nihai avantaj sağlar. Başkalarının alt gram altınlardan o zorlu ’emeklilik külçelerine’ kadar hala kaçırmış altını bulun.

 Kablosuz Ses Özgürlüğü

 

Kulaklıklar dedektöre takılı olmadan algılayın. WM 12 Kablosuz Modülü ile, dahili hoparlörü, verilen kulaklıkları veya en sevdiğiniz kulaklıklarınızı kullanmayı seçebilirsiniz.

 Hassas Zemin Dengesi

 

Çoğu altın, birçok detektörün üstesinden gelemeyeceği mineralize ‘zor’ zemin üzerine gömülür. GPZ 7000, en zorlu zemin koşullarıyla bile "dengeler” ve otomatik olarak "izler” taşır.

 GPS Yer Belirleme ve PC Haritalama

 

Bulduğunuz yere bakın ve algılanan altın bulgularını kaydedin. Dahili GPS ile etkin bir şekilde daha fazla yer kaplayacak ve bir nugget’ı kaçırmayacaksınız! Google Haritalar ile XChange 2’ye veri kaydettirerek en sevdiğiniz "sıcak noktaları” kaydedin.

 Gelişmiş Gürültüye Bağışıklık

 

GPZ 7000’in olağanüstü gürültü bağışıklığı çok düzgün ve sessiz algılanmasını sağlar. 256 Gürültü Önleme kanalıyla, GPZ 7000 daha az atmosferik gürültüyü alır. Gürültü girişimini değil, altını dinleyin!

 Su geçirmez bobin 1 m (3 ft) ‡

 

GPZ 14 bobin su geçirmezdir ve 1 m derinliğe kadar dalgıçtır. Kolayca nehirleri ve kıyıları hiçbir yaygara ile tespit edebilirsiniz! GPZ 7000’in hava koşullarına dayanıklı tasarımı yağışlı veya ıslak koşullarda saptamanıza izin verir.

* Normal ortamlarda GPX 5000’in ortalama performansıyla karşılaştırıldığında. Gerçek performans hakim olan koşullara bağlıdır.
‡ GPZ 7000 dedektörü sadece hava koşullarına dayanıklıdır. GPZ 14 bobin tamamen su geçirmezdir ve 1 m’dir. WM 12 su geçirmez veya hava koşullarına dayanıklı değildir.

"GPZ 7000 altın yapmaz, ama bazen mümkün gibi görünüyor!”

? 2 test raporundan alıntı

"Eski bir zengin yamaya tekrar geldim, çünkü daha önce gürültü ve istikrarsızlık yüzünden çalışamadım. GPZ 7000 ile fark şaşırtıcıydı. Altın, oturumun sonunda 30 gramlık bir mesafe ile güzel ve istikrarlı bir şekilde başladı. En büyük kütlesi 12 gram ağırlığında ve 17 inç derinliktedir. ”

Sınav raporu ?1’den alıntı

"Derinlik 2½ oun üzerinde 2½ onsluk kütle dahil olmak üzere iyi bir altın bulmayı başardı. 20 inç Monoloop’lu bir GPX 5000 bile dokunamadı. ”

Jonathan Porter, Avustralya


Altın buluyordum ve sanki bu yer daha önce hiç bir dedektör görmemiş gibi kaldı. "

"Ben bir ‘Eureka Anı’ yaşıyordum, tüm deneyim zihin üfleme oldu. GPZ 7000 ciddi bir elektronik büyü çalışıyordu. Çok uzun yıllar süren pek çok büyük altın parçaları bulamadım-üç saatten daha kısa sürede altın 1.6 ons! GPZ, bu topraktaki en sıcak VLF dedektörlerinden birinin ulaşabileceği seviyeleri aşan derinliklerde ince numune altını tespit edebildi. ”

"GPZ 7000, SONRAKİ SEVİYEYE altın tespit ediyor ve gücünü ilk elden gören ilk insanlardan biri olmaktan dolayı çok şanslıyım. Gelecek yılın hedefi, bilinen altın yerlerde bu dedektörü kullanarak mümkün olduğunca fazla zaman harcamak "dedi.

Steve Herschbach, ABD


Maksimum Altın Kurtarma Detektörü Karşılaştırması

Aşırı derinlik ve maksimum hassasiyet ile GPZ 7000 hem SDC 2300 hem de GPX 5000’den daha iyi performans gösterir.

* Normal ortamlarda GPX 5000’in ortalama performansıyla karşılaştırıldığında. Gerçek performans hakim olan koşullara bağlıdır.

Bu grafikte gösterilen bilgiler kutudan çıktırabilinen bir karşılaştırmadır, yalnızca gösterge niteliğindedir ve Minelab tarafından gerçekleştirilen ve 11 "Monoloop bobinli GPX 5000 kullanılarak yapılan laboratuar ölçümleri ve saha testlerinin sonuçlarına dayanmaktadır. , Bir 8 "Monoloop bobine sahip bir SDC 2300 ve GPZ 14 Super-D bobinli bir GPZ 7000. GPX 5000’in 11 "Monoloop bobiniyle nominal performansı, diğer dedektörlerin kıyaslamasında temel olarak kullanılır.GPX 5000’in daha büyük nuggets üzerindeki performansı, benzer 15” x 12 "Monoloop bobiniyle karşılaştırıldığında daha iyi gösterilir Not. Bir GPZ 14 bobinli bir GPZ 7000’in tipik olarak küçük ve orta boyuttaki nuggets üzerinde daha büyük aksesuar bobinleri olan bir GPX 5000’den daha da iyi performans göstereceğini söyledi.
Gösterilen sonuçların, gösterilen altının ağırlık aralıklarını saptamaya ilişkin tipik altın zemin koşulları için üç detektörün göreceli ve gerçekçi bir karşılaştırmasını verdiğini ancak her koşulda performansı temsil etmediğini ve kesin olarak kabul edilmemesi gerektiğini lütfen unutmayın.
Minelab, üç dedektörün performansı geçerli şartlara bağlı olarak değişeceğinden, gösterilen performans seviyelerinin gerçekten elde edileceğini garanti veya beyan etmez. Dedektör performansındaki ilgili faktörler, dedektör ayarları, bobin boyutu ve konfigürasyonu, zemin tipi, mineralizasyon seviyeleri ve tipi, elektromanyetik parazit, altın külçe boyutu, şekli ve bileşimi ve operatör beceri seviyesini içerir ancak bunlarla sınırlı değildir.

Yeni Altın Teknolojisi

Bruce Candy’nin devrim niteliğindeki yeni teknolojisi ile altın performansında bir miktar sıçrama.

ZVT teknolojisi, tüm ciddi altın araştırıcıları için NEXT LEVEL’e gider ve böylece önemli ölçüde geliştirilmiş derinlik sağlar. Değişen altın ebatlarına ve kompozisyonlara duyarsız olabilen, sinüs dalgası sürekli VLF transmisyon dedektörlerini, mineralize zeminde verilen mücadeleyi veya kare dalga PI transmisyon dedektörlerini kullanmakla artık sınırlanmayacaksınız.

"Bu devrim niteliğindeki yeni ZVT teknolojisi, derin geniş külçeleri tespit etmek ve herhangi bir derinlikte altın bulmak için GPX dedektörlerinden çok daha fazla. GPZ 7000 altın alanlarını tekrar açacak. ”

Bruce Candy, GPZ Mucidi

ZVT (Sıfır Gerilim İletimi) ultra-sabit yüksek güçlü zıt kutup manyetik alanlar oluşturarak altın hassaslığını arttırır. Bu yenilikçi teknoloji aşırı derinliklerde altın nuggetlar algılar.

Süper-D Süper-D akıllı bobin merkezi bir verici sargısı ve iki dış alıcı sargıdan oluşur. Bu konfigürasyon, manyetik topraklardaki paraziti büyük oranda azaltarak zemin gürültüsünü azaltır.

GPSi , yer ve zaman verilerini dedektör ayarlarıyla bütünleştirmek için au-blox GPS altyapısı kullanır. Bu, XChange 2 ile kullanılacak WayPoint, FindPoint ve GeoHunt dosyalarını oluşturur.

Wi-Stream , algılanabilir ses zaman gecikmesini (


Basit Menü Navigasyonu

Algılama ve haritalama işlevleri için sezgisel sayfa gezintisi ve ayarları bir bakışta gösteren simgeler sayesinde, kısa sürede bir uzman olacaksınız! GPZ 7000 tamamen kolaylıkla ayarlanabilen fonksiyonlarla özelleştirilebilir ve konfigüre edilebilir.

 

 
 

TEKNİK ÖZELLİKLER 

Kullanım Alanı : Atın Tespiti (Suya dayanıklı başlığı ile birlikte 1m/3ft derinlik)

Teknolojisi : ZVT

Frekans / İletim : Sıfır Voltaj İletimi (ZVT)

Başlık (standart) : Koruyucu alt kapağı ile birlikte 14" x 13" Süper ? D başlık (suya dayanıklı olup 1 m/3 ft derinliğe iner).

Ses Sistemi : 6.3 mm (¼") su geçirmez olmayan soket. Wi?Stream kablosuz sinyal iletimi

Kulaklık : 6.3 mm (¼-inç) Su geçirmez olmayan fişi ile birlikte KOSS UR 30 (100 ohm).

Görsel Ekran : Tam renkli LCD ekran (320 x 240 piksel)

Arka ışık : Evet

USB bağlantısı : XChange 2 PC yazılımı için USB ara yüzü

Hafızada tutma : Evet

Derinlik Göstergesi : -

Tespit Modları : Altın Modu (Yüksek kapasiteli, Genel, Ekstra Derinlik) Arazi tipi (Normal,Zor, Sert)

Ayrıştırma : Bütün Metaller

Zaman Ayarı : -

Ses tonu : 1-100

Ses Tipi : -

Toprak Ayarı : Otomatik ve Manuel (Hızlı?Keşif düğmesi)

Toprak Ayar Tipi : Otomatik ve Manuel (Hızlı-Keşif düğmesi)

Çer-çöp Yoğunluğu : -

Noktasal Tespit : -

Hassasiyet Ayarı : Seviye (1-20)

Ses / Gürültü İptal : Otomatik ve Manuel (256 kanal)

Eşik sesi : Seviye (1-50) Aşaması (1-100)

Hedef Objenin : Aralık (1-20) Limit (1-20)

Hacimsel Ağırlığı

Batarya : Şarj edilebilir Li-Ion paketi (7.2V DC, 72Wh)

Düşük batarya : Evet

Göstergesi

Uzunluk : Katlı: 1170 mm (46.1?) Yassı paketli: 1304 mm (51.3?) Demonte: 1526 mm (60.1?) Yassı paketli: 1651 mm (65.0?)

Ağırlık : 3.32 kg (7.32 lb) (GPZ 14 başlık, koruyucu alt kapak ve 72Wh batarya dahil)

Garanti Durumu : Kontrol kutusu & başlık 3 yıl



Yorumlar

Diğer Ebatlar

KAMPANYALI ÜRÜNLER