ASYA A3 PLUS DEDEKTÖR İnan Dedektör 0542 522 32 61

Ürün ID57236
Teslimat koşulları1-4 gün
KDV Dahil
28.500,00
 

Açıklama


Anasayfa İçin Tıkla..!!!

Markalar İçin Tıkla..!!!

Sıfır Dedektörler İçin Tıkla..!!!

İkinci El Dedektörler İçin Tıkla..!!!

EVET İDDİALIYIZ ORİJİNAL VE GARANTİLİ DEDEKTÖRLERİ BİZDEN DAHA UCUZ FİYATA SATAN YOK!

ARAYIN UYGUN FİYAT FARKINI BİZİMLE YAŞAYIN! 

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI DEDEKTÖR FİRMASI DEPAR DEDEKTÖR'ÜN KARADENİZ BÖLGE BAYİİ SATIŞ MAĞAZASIYIZ.

TOPRAĞIN GİZLİ HAZİNELERİNİ İNAN DEDEKTÖR İLE KEŞFEDİN!

İSTER AL, İSTER SAT, İSTER TAKAS YAP!

HERKESE, HER KESEYE DEFİNE DEDEKTÖRÜ!

İSTER NAKİT İSTER KART İLE ÖDEME İMKANI VARDIR.

PTT KAPIDA KONTROLLÜ ÖDEME & TÜM KREDİ KARTLARINA TAKSİT İMKANI VARDIR.

A3 Plus Define ve Altın Dedektörü

A3 Plus dedektör; altın ayrımlı define dedektörüdür. Süper indirimli fiyatı ile A3 Plus otomatik arama özelliği, değersiz metalleri kapatarak arama yapabilme ve derinlik hesaplama özellikleri sayesinde en derindeki değerli olan altın, gümüş, bronz gibi parçaları kaya içlerinde de olsa net tespit eder.

Define dedektörü A3, altın ayrımlı videolarını ve ofisteki test videolarını izleyebilir bizi Asya Dedektör YouTube Kanalı‘ndan takip edebilirsiniz.

Define Dedektör A3 Plus; altın ayrım özelliği, oda, mezar, boşluk ve tünelleri 2 metre net, 4 metre maksimum derinliğe sahip olup metal ayrım konusunda ve fiyatıyla en iyi dedektör markalarından biridir.

Altın dedektörü A3, renkli ekranlı A3 Plus Asya Dedektör Teknolojleri’nin çıkarmış olduğu 2023 dedektör teknolojileri serilerindendir. A3 Plus; yarı Android Renkli 4,3 inç TFF ekran özelliği ve ara yüz tasarımı, 7.4 Volt 3400 MA şarj edilebilir batarya ile full aktif kullanım süresi 12 saat duran aralıklarla kullanım süresi 24 saattir.

Define cihazı A3 üstün donanım özellikleri ve fiyatıyla satın almanız için en iyi cihazdır.

a3-plus-define-ve-altin-dedektoru-define-cihazı-altın-cihazı

Altın dedektörü A3; derin altın ve define arama dedektörü olup 2 mt. net 4 mt gerçek derinliklere sahiptir. A3 Plus 2 mt ile 4 mt. derinliklerdeki altın objeler, bronz parçaları ve paraları, gümüş para ve takıları toprak altında kayaların içlerine yapılmış oda mezarları ve tünelleri bulabilme özelliğine sahiptir.

A3 Plus dedektör Asya Dedektör Teknolojileri’nin çıkartmış olduğu 2023 dedektör teknolojileri serilerinden biridir. Altın arama cihazı A3; yarı android renkli 4,7 inç TFF ekran özelliği ve ara yüz tasarımı, 7.4 Volt 3400 MA şarj edilebilir batarya ile full aktif kullanım süresi 12 saat duran aralıklarla kullanım süresi 24 saattir.

Piyasadaki eni iyi dedektör bataryalarından dahi 3 kat fazla kullanım imkânı sunmaktadır. Altın dedektörü A3; üstün donanım özellikleri ve fiyatıyla satın almanız için eni iyi cihazdır. A3 dedektör 40×40 derin arama başlığı sayesinde toprak altında bulduğu objeler minerallerden etkilenmeden tespitlerini yapabilmektedir.

altin-ekrani-a3-plus-define-ve-altin-dedektoru-define-cihazı-altın-cihazı

Define ve Altın Dedektörü A3 Plus

Altın define A3 dedektör; toprak ve kayaların içindeki işlenmiş altın parça takıları, som altın kütlelerini ve parçalarını tespit edip bunların ayrımlarını yapabilmektedir. A3 Plus, bulunan altın obje ve takıların tam merkezini bulabildiği gibi ne kadar çap ve derinlikte olduğunu da ara yüz göstergesinde sağ barlar sarı renkte farklı ses tonunda olacak şekilde bize bildirir.

Aynı anda yazıyla da altın yazarak 3 farklı özelliği bir arada bulundurur. A3 dedektör bulunan obje ve parçaların ebat büyüklüğüne bağlı olarak uzun süre toprak altında kaldığında 2 mt. net 4 mt ye kadar derinlerden tespit yapabilme özelliğine yüksek oranda sahiptir.

degerli-ayrim-ekrani-a3-plus-define-ve-altin-dedektoru-define-cihazı-altın-cihazı

A3 toprak içerisinde yeni gömülmüş ya da uzun yıllar toprak altında kalmış takıları bronz, heykel ve paraların tespitini, tahmini derinliğini 4 metreye kadar tespit edebilme özelliğine sahiptir. Define cihazı A3 altın ve define arama dedektörü, tespit yaptığı değerli metalleri ara yüz ekran göstergesinde farklı ses tonunda sağ barlar yeşil renk tonunda değerli yazısı yazarak size bildirir.

Altın dedektörü A3 aynı zamanda yan yana duran 2 farklı metali değersiz ve değerli olarak tespit edebilmektedir. A3 Plus 2023 dedektör teknoloji serisi olarak rakiplerinden hem fiyatı ile hem de özellikler ile 2 adım ileridedir.

degersiz-ayrim-ekrani-a3-plus-define-ve-altin-dedektoru-define-cihazı-altın-cihazı

A3 Plus altın arama dedektörü; al metaller bölümünde toprak ve kayanın içinde tespit yaptığı metal objelerin değerli ya da değersiz olarak ayrımlarını ve tespitlerini yüksek oranda yapabilmektedir.

A3 dedektör; değersiz demir türü metalleri sağ barlar kırmızı renkte ve farklı ses tonunda değersiz yazısı ekrana gelerek tespit yaptığınız metali 3 farklı şekilde size bildirmektedir. Aynı zamanda isterseniz cihaz ayarları bölümünden değersiz metalleri kapatarak sadece altın ve değerli metal ve objeleri tespit etmeye ayarlayabilirsiniz.

oda-tunel-ekrani-a3-plus-define-ve-altin-dedektoru-define-cihazı-altın-cihazı

A3 dedektörü; toprak ve kayalara yapılmış mezar odalarını, tünel girişlerini, kapalı kuyuları ve bunların içindeki altın obje ve heykelleri, değerli olan gümüş, bronz, para ve parçaların tespitini ve ayrımını yapabilmektedir.

İleri 2023 dedektör teknolojisi olan A3 Dedektör aynı zamanda tespit yapılan oda, mezar ve kaya mezarlarının en ve boylarının da ne kadar çapında olduğunu ara yüz ekranındaki sol taraftaki ekran grafiklerinin mavi renkte renkli ve yazıyla boşluk yazarak anlamanızı sağlar.

A3 Plus; rahat kullanımı, boşlukları bulma konusunda net ve anlaşılır olması 7’den 70’e herkesin kullanabileceği ve anlayabileceği gelecek zamanın teknolojisidir.

derinlik-hesaplama-a3-plus-define-ve-altin-dedektoru-define-cihazı-altın-cihazı

A3 Plus Dedektörü her türlü arazi şartlarında çalışabilme özelliğine sahiptir. A3 altın dedektörü; özellikle madenli ve mineralli topraklarda çok yüksek oranda çalışabilme, yoğun maden ve mineralli kayaların mineral olduğunu 4,7 inç TFF renkli ekran ara yüzünde anlamanızı sağlayabilmektedir.

A3 Plus altın dedektörü yoğun maden ve mineralli bölgelerde zaman zaman biraz da olsa derinlik kaybına uğrayabilmektedir.

mineral-ayrim-ekrani-a3-plus-define-ve-altin-dedektoru-define-cihazı-altın-cihazı

Hızlı Arama; A3 altın dedektörünü dünyadaki diğer dedektörlerden ayıran özelliklerden biri de fars bölümü yani hızlı aramadır. Hayatında hiç cihaz kullanmamış olan bir kişi dahi bu cihazı kullanabilmektedir.

Hızlı arama; özellikle kargo ile cihaz alanların nasıl kullanabilirim düşüncesini ortadan kaldırmaktadır. A3 cihazı hızlı aramada tek tuşla ayrıma geçer ve herhangi bir ayara gerek kalmadan değersiz demir yapılarına karşı cihaz kendini otomatik olarak kapatır.

Bu sayede sadece değerli olan altın, tunç, gümüş ve karışım metal ve objeleri bulmanızı sağlar, böylece zaman kaybetmeden arama yapabilirsiniz.

hizli-arama-ekrani-a3-plus-define-ve-altin-dedektoru-define-cihazı-altın-cihazı

 

Define dedektörü A3 derin arama dedektörü, cihaz ayarları bölümünden zemin ayarı, hassasiyet ayarı, ses ayarı, ışık ayarı, değersiz aç-kapama, diller, derinlik ayarları, boşluk test ve fabrika ayarlarına geri dönme ara yüzlerini bulabilir istediğiniz işlemi kendiniz kontrol ederek yapabilirsiniz.

dil-secimi-ekrani-a3-plus-define-ve-altin-dedektoru-define-cihazı-altın-cihazı

A3 Plus altın ve define dedektörü; 4,7 inç renkli TFF ekran özelliği sayesinde İngilizce, Arapça, Farsça, Almanca, Fransızca gibi istediğiniz dil seçeneğini yükletebilirsiniz.
NOT: 10 adet yabancı dil yüklenmiş cihazlar için 3 gün önceden sipariş veriniz.

oda-tunel-ekrani-magara-a3-plus-define-ve-altin-dedektoru-define-cihazı-altın-cihazı

A3 Plus derin ayrımlı metal dedektörü; toprak altında bulunan değerli altın objelerin, değerli parçaların, oda mezarlarının, tünel girişlerinin ve kuyuların ne kadar derinlikte olduğunu 4 metreye kadar tespitlerini yaparak cihazın 4,7 inç TFF renkli ekran göstergesinden sizlere bildirmektedir.

A3 altın dedektörü derinlik hesaplamayı otomatik olarak yaparken aynı zamanda toprak altındaki metalin ya da boşlukların ne kadar en ve boyunda olduğunu anlamanızı sağlamaktadır.

zemin-ayari-ekrani-a3-plus-define-ve-altin-dedektoru-define-cihazı-altın-cihazı



Yorumlar

Diğer Ebatlar

KAMPANYALI ÜRÜNLER