A6 Plus Altın Dedektörü İnan Dedektör 0542 522 32 61

Ürün ID90837
Teslimat koşulları1-4 gün
KDV Dahil
48.000,00
 

Açıklama


Anasayfa İçin Tıkla..!!!

Markalar İçin Tıkla..!!!

Sıfır Dedektörler İçin Tıkla..!!!

İkinci El Dedektörler İçin Tıkla..!!!

EVET İDDİALIYIZ ORİJİNAL VE GARANTİLİ DEDEKTÖRLERİ BİZDEN DAHA UCUZ FİYATA SATAN YOK!

ARAYIN UYGUN FİYAT FARKINI BİZİMLE YAŞAYIN! 

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI DEDEKTÖR FİRMASI DEPAR DEDEKTÖR'ÜN KARADENİZ BÖLGE BAYİİ SATIŞ MAĞAZASIYIZ.

TOPRAĞIN GİZLİ HAZİNELERİNİ İNAN DEDEKTÖR İLE KEŞFEDİN!

İSTER AL, İSTER SAT, İSTER TAKAS YAP!

HERKESE, HER KESEYE DEFİNE DEDEKTÖRÜ!

İSTER NAKİT İSTER KART İLE ÖDEME İMKANI VARDIR.

PTT KAPIDA KONTROLLÜ ÖDEME & TÜM KREDİ KARTLARINA TAKSİT İMKANI VARDIR!

Define ve Altın Dedektörü A6 Plus

A6 Plus Dedektör, A6 Plus altın ve define aramalarında en derin altın bulucu define dedektörlerinden biridir. A6 Plus fiyatı, özellikleri, derinlik hesaplaması ve daha birçok özellikleri olan tam donanımlı altın arama dedektörüdür. A6 Plus toprak ve kaya içerisindeki altın paraları ve toprak içine ya da kaya içine yapılmış olan oda mezarları, tünelleri, mahzenlerin tespitlerini 2.5 metreye kadar net 4 metreye kadar da maksimum derinliklerden tespit yapabilme özelliklerine sahiptir.

a6-plus-define-ve-altin-dedektoru

Altın ayrımlı A6 Plus Derin altın ve define aramalarında; 2D canlı grafik ve slow arama özelliği sayesinde altın ve define gömüleri için her türlü toprak yapısında çok yüksek performansta çalışma imkanı sağlamaktadır. A6 Plus dedektörün fiyatı ve özelliklerini deneyip test etmeden herhangi bir ekranlı dedektör almanızı tavsiye etmeyiz. A6 Plus dedektör ,A6 Plus dedektör videosu, özellikleri, yorumları hakkında daha geniş kapsamlı bilgi için ister satılık nakit ve taksitli fiyatları için müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilirsiniz.

a6 plus 4

Dedektör teknolojilerinden A6 Plus altın define dedektörü fiyatıyla ve 3 Farklı 7-Khz, 14-Khz, 20-Khz bobin tasarımı ve 2 farklı sistem üzerine tasarlanan A6 Plus dedektör hem küçük parçalarda daha net ayrım hem de büyük parçalarda çok daha derinlerden değerli arkeolojik kalıntılarını altın parçalarını bulabilme özelliklerine sahiptir. Derin A6 Plus hızlı arama özelliğini sayesinde tek paraları derinden bulabilmektedir. Hazine ararken A6 Plus dedektör ile toprak altındaki defineleri, arkeolojik objeleri, oda mezarları, tünel girişlerini çok net bulmanızı, başlama ve bitiş noktalarını tespit etmenizi sağlayacaktır. Altın ayrımlı A6 Plus ‘ın fiyatının dünya dedektörlerine göre %50 daha indirimli olduğunu göreceksiniz.

a6-plus-define-ve-altin-dedektoru-cihazı-iç-görsel

A6 Plus Altın Dedektörü

Altın Ayrımı; A6 Plus dedektör ile bütün metaller tespitinden sonra ayrım ve analiz bölümü sayesinde 2D Canlı grafik ile %60 metaller ayrım ve tespit yapabilmektedir. A6 PLUS, mineralli toprak ve kayalarda daha net ayarlanabilir sistem ve kalibrasyon ayarlarına sahiptir. A6 PLUS ile ister 2D canlı grafik arama modlarında ister hızlı arama modunda arama yapabilirsiniz.

a6-plus-define-ve-altin-dedektoru-cihazı

Boşluk Tespit; A6 Plus ile toprak altında ya da kaya içerisinde bulunan mezar odaları ve mahzenleri tünelleri, başlama ve bitiş noktalarını tespit etmenizi 2D canlı grafik ile mavi renkte tespit ve analiz yapmanızı sağlayacaktır. A6 Plus ile bulunan boşluk ve tünel yapılarının ne kadar derinde eninde ve boyunda olduğunu anlamamızı sağlar.

a6-plus-define-ve-altin-dedektoru-define-cihazı

Karışık metaller; A6 Plus dedektör toprak altında alınan sinyallerin karışık türü, metalleri ve objeleri farklı ses ve 3 farklı renk tonlarında algılama yaparak sizleri daha dikkatli ve kontrollü aramaya sevk etmektedir. A6 PLUS çelik türü ve galvaniz türü aşırı yıpranmış metal parçalarını 3 farklı renk ve ses ile tespit etmenizi sağlar.

a6-plus-define-ve-altin-dedektoru-define-cihazı-altın-arama-dedektörü

Cihaz Ayarı; A6 Plus altın ve define cihazı ile cihaz ayarları kısmında ses,ışık, derinlik, değersiz aç kapa, fabrika ayarları ve dil seçenekleri sayesinde istediğiniz şekilde ayarların yapılmasını sağlamaktadır. A6 PLUS Ekranlı dedektör yeni başlayanlara dahi çok rahat ve kolay kullanma ve ayarlama imkanı sağlar.

a6-plus-define-ve-altin-dedektoru-define-cihazı-altın-arama-dedektörü-altın-cihazı

Değerli Ayrımı; A6 Plus dedektör ile bütün metalleri tespitinden sonra ayrım modunda değerli sınıfında olan gümüş, bronz, tunç, kurşun ve galvanizli objeleri ve parçaları %70 ayrımını yapmanızı sağlayacaktır. A6 PLUS ile tespit yapılan değerli objeler çok dikkatli arama yapıldığında kullandığınız diğer dedektörlere göre daha net ayrım ve analiz edildiğinde göreceksiniz.

Değersiz Ayrımı; A6 Plus toprak altında tespit yapılan herhangi bir metal ayrım modunda değersiz türü çivi, teneke, çürümüş metal parçalarını kırmızı renk ve farklı ses tonlarında 2D canlı grafikle % 60 değersiz olarak bildirecektir. A6 PLUS’ın diğer metal dedektörlere göre daha iyi neticeler verdiğini göreceksiniz.

a6-plus-define-ve-altin-dedektoru-define-cihazı-altın-arama-dedektörü-altın-cihazı-kiralık-dedektör

Derinlik tespitinde A6 Plus dedektör ile 2-5 metreye kadar kaya ve toprak içerisinde bulunan ve tespit yapılan değerli altın, gümüş, bronz, tunç metal objeler ve toprak altına yapılmış boşluk yapılarının ne kadar derinde olduğunu tahmini olarak %90 civarında tespit etmenizi sağlar. A6 PLUS aynı zamanda toprak altında bulunan odaların başlama ve bitiş noktalarını anlamanızı sağlamaktadır.

aksesuarlar



Yorumlar

Diğer Ebatlar

KAMPANYALI ÜRÜNLER