Adrenalin Visionary Dedektör İnan Dedektör 0542 522 32 61

Ürün ID48730
Teslimat koşulları1-4 gün
KDV Dahil
65.160,00
 

Açıklama


Anasayfa İçin Tıkla..!!!

Markalar İçin Tıkla..!!!

Sıfır Dedektörler İçin Tıkla..!!!

İkinci El Dedektörler İçin Tıkla..!!!

EVET İDDİALIYIZ ORİJİNAL VE GARANTİLİ DEDEKTÖRLERİ BİZDEN DAHA UCUZ FİYATA SATAN YOK!

ARAYIN UYGUN FİYAT FARKINI BİZİMLE YAŞAYIN! 

TOPRAĞIN GİZLİ HAZİNELERİNİ İNAN DEDEKTÖR İLE KEŞFEDİN!

İSTER AL, İSTER SAT, İSTER TAKAS YAP!

HERKESE, HER KESEYE DEFİNE DEDEKTÖRÜ!

İSTER NAKİT İSTER KART İLE ÖDEME İMKANI VARDIR.

PTT KAPIDA KONTROLLÜ ÖDEME & TÜM KREDİ KARTLARINA TAKSİT İMKANI VARDIR!

Adrenalin VISIONARY yeni GBS teknolojisi ile üretilmiş 3D metal dedektörü’dür. VISIONARY en hassas ve kararlı metal tespiti yapan dedektörler arasında yer almaktadır. Uzun yıllar yapılan araştırmaların sonucunda geliştirilmiştir. Dünya çapındaki profesyonel hazine arayıcıları için sağlam ve compact yapıda üretilmiştir.

Doğal altın ve diğer demir dışı ( Non Ferrous ) metal nesneleri derinden algılamak için geliştirilmiştir. Bu dedektör tuzlu sudan, çoğu mineralli zemin türünden manyetik kayalardan veya sıcaklık değişikliklerinden etkilenmeyerek neredeyse hiç derinlik kaybetmeden algılama yapacak şekilde tasarlanmıştır. Özel tasarlanmış elektronik algılama sistemleri zeminden gelen hayali sinyalleri iptal eder. Mineralden etkilenmeden metal nesnelerden gelen sinyalleri karalı şekilde tespit eder.

VISIONARY ile boşluk tespiti yapılabilir. Boşluğun ebatı ve tahmini derinliği lcd ekranda grafik şekli yardımı ile tahmin edilebilir. Boşluk bulma özelliği sayesinde açık veya kapalı olan mezar, mahzen, tünel gibi boşlukları 4 metreye kadar tespit edebilir.

Adrenalin VISIONARY ile tespit edilen metal hedefin derinliği hesaplanabilir. Tespit edilen metal hedefin çap bilgisi tanımlandığında dedektör derinliği otomatik olarak hesaplayacaktır.

Android 3D yazılım ile cep telefonu veya tablet bilgisayar yardımıyla alınan veriler 3D görüntülü olarak incelenip analiz yapma imkanı sağlamaktadır. 3D analiz sayesinde tespit edilen hedefin şekli, boyutu ve tahmini derinliği hakkında fikir edinilebilir.

En kötü çevre koşullarında çalışabilmesi için geliştirilen elektronik devre tasarımı elektrik hatlarından kaynaklanan parazitlenmeyi engellemek için doğru sinyaller üretir ve her koşulda çok yüksek algılama derinlikleri sunar.

Çok kolay kullanımı sayesinde hiç dedektör kullanmamış kişiler dahi VISIONARY’in tüm özelliklerini öğrenip kullanmaya başlayabilir. VISIONARY kolay kullanımı sayesinde, define arayıcıları, jeofizik mühendisleri, jeologlar, arkeologlar, bilim insanları ve daha pek çokları için araştırma işlemini zevkli hale getirir.

Adrenalin VISIONARY profesyonel kullanıcılar için tasarlanmıştır küçük ve büyük başlıklar ile kullanılabilir. Büyük arama başlıkları orta ve büyük metal nesnelerin tespiti için çok yüksek algılama derinlikleri sunar. Küçük arama başlıkları tek para veya altın parçaları gibi küçük nesnelerin tespitinde kullanılmak için tercih edilir.

Darbe teknolojisi sayesinde zorlu toprak koşullarında mineralden etkilenmez derinlik kaybetmeden arama yapılmasına olanak verir

Her tip metale karşı yüksek algılama hassasiyetine sahiptir. Manyetik demir oksitlenme oluşan zorlu arazilerde bile VISIONARY, Ground Balans Sistemi kullanıldığında, hem demir ve hem de demir olmayan diğer metaller (altın, gümüş, bronz v.b.) için olağanüstü derinlik kabiliyeti sunacaktır. Diğer cihazlar zemin etkilerinden sıkça etkilenir ve bu da daha derin tespitlerde derinliği azaltmaktadır.

Derinlik tespit testlerine göre ( havada yapılan testler ) sonuçlar birçok tipteki toprağa göre neredeyse aynıdır. Standart darbe indüksiyonlu (Pulse Induction) veya sinüs dalga tipi VLF-TR dedektörlere göre çok daha fazla algılama derinlik mesafesi sunmaktadır.

VISIONARY ile tamamına yakın toprak türlerinde veya “hava testlerinde” neredeyse aynı derinlikteki nesneler saptanabilmektedir. VISIONARY’in altın, gümüş ve bakır gibi demir olmayan madenlere karşı olan yüksek hassasiyeti yeni hedef analizi ve birçok değişik tespit amaçlı fonksiyonu cihazı üstün hale getirmektedir.

VISIONARY, ile tespit edilen her metal için LCD ekranda ( 00 – 99 ) rakamsal ID değerleri ile sınıflandırır. Dedektör okumadan kaynaklanan gecikmeye bağlı olarak metal ayrımı yapar. Gelişmiş metal ayrım özelliği sayesinde derinde bulunan hedeflerin metal cinsini rakamsal ID değerleri ile sınıflandırır.

VISIONARY aynı zamanda zorlu toprak şartlarında 35 cm DD başlıkla daha kararlı demir ve demir olmayan diğer madenler için hedef analizi sunmaktadır. Dedektör aynı zamanda kulaklık veya hoparlör yolu ile sesli uyarı vermektedir.

Büyük arama başlıkları kullanarak çivi veya folyo tipi istenmeyen küçük objeleri görmezden gelir. Bu sayede daha büyük ve daha derinde yer alan objelere odaklanabilirsiniz. VISIONARY ufak tespit başlıkları bağlandığında, derinde yer alan ufak objeleri tespit konusunda mükemmel bir araçtır.

VISIONARY AVANTAJLARI

Pulse GBS sistemi ( Ground Balans System ) ile büyük çaplı başlık kullanma ve toprağa yüksek iletim gücü avantajlarına sahiptir.

Bunlar özellikle derinde yapılan tespitlerde gereklidir.

Çerçeveye takılı farklı boyut ve şekildeki kablolu başlıklar herhangi bir ayarlama gerektirmeden VISIONARY’e bağlanabilir.

Dedektöre farklı başlık sistemleri ile otomatik olarak uyum sağlayacak, özel adaptasyon devresi ilave edildi.

Bu da, herhangi bir başlıkla bağlanıldığında, sıra dışı derinlik kabiliyeti sağlamaktadır.

Tespit başlığının çapı büyüdüğünde büyük objelere olan hassasiyet de artacaktır.

Aynı zamanda, daha küçük objeler daha az hassasiyetle tespit edileceklerdir.

Büyük nesneleri tespit etmek ve küçük objeleri görmezden gelmek için büyük başlık kullanımı tercih edilir.

Büyük başlıklar çok derinlerden tespit imkanı sunmaktadır

VISIONARY Dedektör Seti (Standart)

Ana ünite, taşıma çantası, omuz askısı, hızlı şarj cihazı (100-240VAC), kulaklık, kullanım kılavuzu ile birlikte 110cm x 110cm çerçeve başlık veya uçurtma başlık aparat seti, teleskopik tutma kolu 3 adet çubuk ile birlikte 35cm double D başlık’tan oluşmaktadır.

METAL İLETKENLİK DEĞERLERİ

00-40    Bakır, Pirinç, Bronz

40-50    Gümüş, Alüminyum, Büyük Altın

50-70    Demir, Çelik

65-88    Karışım Metal (Teneke), Kurşun

89-98    Küçük Altın, Platin, Parlak Metaller (küçük)

 

Tespit Derinlikleri
Maden türü / tespit başlığı 35 cm DD başlık   110cm x 110c m
kare başlık
 1,5 x 1,5 m

Kare başlık

         
Gümüş para çap = 2,5 cm       50 cm    (X) (X)
Pirinç levha 10 x 10 cm     100 cm   145 cm 170 cm
Teneke Kutu (Cola vb) 0,33 l     120 cm   165 cm 200 cm
Demir kutu 30 x 18 x 15 cm     170 cm   280 cm 340 cm



Yorumlar

Diğer Ebatlar

KAMPANYALI ÜRÜNLER