GARRETT AT GOLD (5x8`` Başlıkla) Dedektör İnan Dedektör 0542 522 32 61

Ürün ID71953
Teslimat koşulları1-4 gün
KDV Dahil
41.683,20
 

Açıklama


Garrett Metal Dedektörleri (Garrett Metal Detectors)

Charles Garrett ve Eleanor Garrett ilk olarak 1964'te Garrett Metal Dedektörleri markası ile satışa başlamıştır. Amaç her zaman en iyi metal dedektörlerini en makul ve uygun fiyat ile kullanıcılara sunmaktı. O zamandan beri, Garrett markası kullanıcılar için bir numaralı tercih olmuştur. Garrett markası, metal algılamanın ötesine geçti ve müşteri memnuniyeti anlamı taşımaya başladı. Garrett Metal Dedektörleri kullanan müşterilerin sadakati başarı kaynağını oluşturdu. Yıllar içinde şunu anlaşıldı ki hiçbir fiyat avantajı programı veya yapılan promosyonlar mutlu bir Garrett kullanıcısından daha etkili bir reklam olmadığıydı. Garrett Dedektör’ün 21. yüzyılda hedefi daha iyi teknoloji ve daha iyi bilgi ile yeni jenerasyonlara hobi ve güvenlik amaçlı dedektörler üretmeye davam etmek olmuştur.

Not: Aşağıda mavi renkte yazılmış olan ürünlerin üzerine tıklayarak ilgili ürünün sayfasına kolayca geçiş yapabilirsiniz.

Satışı Devam Eden Garrett Metal Dedektör Modelleri : 

Garrett AT Gold Metal Dedektör

Garrett AT Pro Dedektör

Garrett ACE 400i Metal Dedektör

Garrett EuroAce Metal Dedektör

Garrett ACE 300i Metal Dedektör

Garrett ACE 250 Metal Dedektör

Garrett ACE 200i Metal Dedektör

Garrett ACE 150 Metal Dedektör

Garrett GTI 2500 Metal Dedektör

Garrett ATX Metal Dedektör

Garrett Sea Hunter Mark II Metal Dedektör 

Garrett Pro-Pointer AT

Garrett Pro-Pointer II

Garrett AT MAX Dedektör

Anasayfa İçin Tıkla..!!!

Markalar İçin Tıkla..!!!

Sıfır Dedektörler İçin Tıkla..!!!

İkinci El Dedektörler İçin Tıkla..!!!

Garrett Dedektör Fiyatları  İçin Tıkla..!!!

EVET İDDİALIYIZ ORİJİNAL VE GARANTİLİ DEDEKTÖRLERİ BİZDEN DAHA UCUZ FİYATA SATAN YOK!

ARAYIN UYGUN FİYAT FARKINI BİZİMLE YAŞAYIN! 

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI DEDEKTÖR FİRMASI DEPAR DEDEKTÖR'ÜN KARADENİZ BÖLGE BAYİİ SATIŞ MAĞAZASIYIZ.

TOPRAĞIN GİZLİ HAZİNELERİNİ İNAN DEDEKTÖR İLE KEŞFEDİN!

İSTER AL, İSTER SAT, İSTER TAKAS YAP!

HERKESE, HER KESEYE DEFİNE DEDEKTÖRÜ!

İSTER NAKİT İSTER KART İLE ÖDEME İMKANI VARDIR.

PTT KAPIDA KONTROLLÜ ÖDEME & TÜM KREDİ KARTLARINA TAKSİT İMKANI VARDIR!

Temel Özellikleri

TÜM -METAL MODU : Doğru bir Tüm-Metal modu en küçük kıymetli metaller için yüksek hassasiyet ile en derin tespit olanağı sağlar.

TOPRAK ALTINDAKİ HEDEFİN GRAFİKSEL ANALİZİ: Sürekli olarak toprak altındaki hedefin iletkenliğini ve dedektörün metal ayırma durumunu gösterir.

TÜM BÖLGE: Islak, nemli ve tozlu arazi şartları için tasarlanmıştır. Suya dayanıklı yapısı suda 10-foot (3m) derinliğe inebilir.

DIJITAL HEDEF BELİRLEME:  0 – 99 arası skala; toprak altındaki hedeflerin iletkenliğini ölçerek hedeflerin kıymetli/kıymetsiz ayrımını yapar.

YÜKSEK-ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ DEMİR AYIRIMI: demir ayırımında 44 nokta vardır —tuşlar ile kontrol edilir ve kıymetli metal hedefi kıymetsiz metal hedeften ayırmak için LCD üzerinde rakamsal veri görülür.

AYARLANABİLİR EŞİK SESİ: Toprak altındaki hedefleri daha doğru bir şekilde tespit edebilmek için sinyal sesinin manuel olarak ayarlanmasını sağlar (geri planda sürekli ton sesi vardır).

PRO MOD SESİ: Düzenli sesli cevap ve Ton Sesi özellikleri kıymetli metal hedef ile ilgili daha fazla bilgi sağlar.

DEMİR SESİ™ :Kullanıcının ayırımı yapılmış demir hedefi duymasına ve şişe kapağı ve çer-çöp gibi problemli yassı demir nesneleri sesli tanımasına yardımcı olur.

TÜM-METAL DEMİR SESİ™: Garrett’e has bu özellik kullanıcın cihazı Doğru Tüm Metal Mod’da kullansa bile demir nesneleri sesli ayırt etmesine olanak sağlar.

TOPRAK AYARI (MANUEL): Toprak mineralizasyonunun zararlı etkilerini azaltmak için kullanıcının dedektörün toprak ayarını manuel olarak ayarlamasını sağlar.

TOPRAK AYAR EKRANI™: Garrett’e has bu özellik gözle görülmeyen toprak değişimlerinin etkisini azaltmak için kullanıcının toprak ayarını yayarak kullanmasına olanak sağlar.

HIZLI TARAMA™ TOPRAK AYARI: Bu otomatik özellik mineralli toprak yapısında kullanıcının dedektörün toprak ayarını hızlıca yapmasına olanak sağlar.

ELEKTRONİK NOKTASAL TESPİT: Bu hareketsiz Tüm-Metal Modu yer altındaki metal hedefin yerini tam tespit için kullanılır.

TEK TUŞLA KOLAY HAZİNE AVI: Tek bir dokunuşla, metal dedektörünüz açılır; fabrika ayarlarına (ya da sizin yapmış olduğunuz ayar) otomatik döner; ve cihazınız artık aramaya hazır!

Derinlik Göstergesi: Tek para benzeri metal hedeflerde sürekli derinlik gösterir.

Pil Durum Göstergesi: Sürekli pil durumunu gösterir.

Arama Modu: 3 + elektronik noktasal tespit

Doğru Tüm Metal, Metal Ayırma 1, Metal Ayırma 2

Elektronik Noktasal Tespit

Kıymetli küçük altın külçeleri, mücevher, hazine, tek para ve kalıntı gibi toprak altındaki metal hedeflerin gelişmiş tespiti için 18 kHz frekans içerir. 



Yorumlar

Diğer Ebatlar

KAMPANYALI ÜRÜNLER