ADRENALİN EVOLUTION ALAN TARAMA SIFIR ADINIZA FATURALI İnan Dedektör 0542 522 32 61

Ürün ID57348
Teslimat koşulları1-4 gün
KDV Dahil
27.412,00
Ürün Taksitli Fiyatı (KDV Dahil)30.153,20
 

Açıklama


Anasayfa İçin Tıkla..!!!

Markalar İçin Tıkla..!!!

Sıfır Dedektörler İçin Tıkla..!!!

İkinci El Dedektörler İçin Tıkla..!!!

EVET İDDİALIYIZ ORİJİNAL VE GARANTİLİ DEDEKTÖRLERİ BİZDEN DAHA UCUZ FİYATA SATAN YOK!

ARAYIN UYGUN FİYAT FARKINI BİZİMLE YAŞAYIN! 

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI DEDEKTÖR FİRMASI DEPAR DEDEKTÖR'ÜN KARADENİZ BÖLGE BAYİİ SATIŞ MAĞAZASIYIZ.

TOPRAĞIN GİZLİ HAZİNELERİNİ İNAN DEDEKTÖR İLE KEŞFEDİN!

İSTER AL, İSTER SAT, İSTER TAKAS YAP!

HERKESE, HER KESEYE DEFİNE DEDEKTÖRÜ!

İSTER NAKİT İSTER KART İLE ÖDEME İMKANI VARDIR.

PTT KAPIDA KONTROLLÜ ÖDEME & TÜM KREDİ KARTLARINA TAKSİT İMKANI VARDIR.

İLAN YAYIN TARİHİ : 25/09/2019

Alan tarama cihazı, Evolution hazine avcılarının hayalini kurduğu gerçek dedektör alan taramadır. Hazine avcılarının ihtiyaçları göz önüne alınarak yıllarca sürdürülen zorlu araştırmalar sonucunda geliştirilmiştir.

Evolution alan tarama cihazları verici ve alıcı olarak çalışır. Alınan sinyalleri sınıflandırma özelliği sayesinde Evolution alan tarama cihazları ve altın arama dedektörlerinin sağladığı başarıyı tek başına başarabilmektedir.

Adrenalin Evolution boşlukları % 100 hatasız olarak tespit edebilmektedir. Gerçek anlamda boşluk bulma özelliği olan tek alan tarama dedektörü'dür. Boşluklar hassas arama yapıldığında 15 metre derinliğe kadar tespit edilebilir.

Şu ana kadar üretilmiş hiç bir dedektör alan tarama da olmayan boşluk algılama teknolojisi sayesinde boşluk içeren yapılar mezarlar, mahzenler, tüneller, mağaraların içerisinde gizlenmiş hazineler, kayıp gömüler Evolution yardımıyla artık bulunabilir.

Alan tarama cihazı

Adrenalin Evolution alan tarama çok iyi sonuçlar veren üç farklı arama moduna sahiptir.

1 – Boşluk arama modu: 100 metre çap içinde 15 metre derinliğe kadar boşlukları ve toprak altında gizli boşluk içeren tarihi yapıları hatasız ve net tespit eder. Tespiti yapılan boşluğun derinliği ve boyutları hatasız anlaşılabilir.

2 – Metal arama modu: 100 metre çap içinde alıcı ünite kontrol  panelinden tespit etmek istediğiniz metal hedefin ID ayrım değeri seçilerek arama yapılabilir. Örnek ( 98 altın – 48 gümüş ) Tespiti yapılan metalin cinsi derinliği ve boyutları anlaşılabilir.

3 – Verici ile çalışan mod: 100 metre çap içinde dedektör alan tarama cihazı verici ünitesinden gönderilen altın, gümüş, bronz, boşluk sinyalleri ile açığa çıkartılan hedefler tespit edilir. Tespiti yapılan hedeflerin derinliği boyutları anlaşılabilir.

Evolution dedektör alan tarama cihazı profesyonel hazineciler, defineciler, arkeologlar, doğal altın arayıcıları, maden arama şirketleri, yer altı elektrik kabloları ve su boruları tespiti yapan şirketler, belediyeler, emniyet birimleri, askeri birimler tarafından başarılı bir şekilde kullanılmaktadır.

METAL AYRIM ID DEĞERLERİ

(32 : kurşun) - (38: bakır– bronz) - (43: bronz para) - (48: gümüş) - (63: çelik) - (68: aliminyum) - (83: değerli taşlar) - (95: insan kemiği) - (98: altın)

  • ÖZELLİKLER
  • Altın, gümüş, bronz, boşluk modları
  • ID numarası ile ayrımlı arama
  • Sadece boşluk tespit modu
  • 100 metre çapında hedef tespiti
  • 15 metre derinliğinde hedef tespiti
  • Manyetik İyonik arama
  • 18 adet 1.5 v AA şarjlı pil
  • 9 volt otomatik şarj cihazı
  • Plastik taşıma çantası
  • Ölçüler: 46 x 35 x 13 cm
  • Ağırlık 6.3 kg – 2 yıl garanti


Yorumlar

Diğer Ebatlar